Fogászati szoftver teljes automatizációval és hangvezérléssel

Egyre több fogászati szoftver jelenik meg a piacon és mindegyik törekszik arra, hogy egyszerre feleljen meg sok szakmai kívánalomnak, de ez nem könnyű feladat. Sokan nem is gondolnák, mennyire összetett feladat egy fogászati praxis folyamatainak a menedzselése. A bejelentkező páciensek időpontjainak rögzítése és összehangolása, a kartonok papíralapú, vagy elektronikus kezelése, illetve az emlékeztetők elküldése, ami a fogorvos éreke ks, hogy ne legyen kihasznalatlan munkaidő. Ezen kívül ismertetni kell a kezeléseket a páciensekkel, főleg abban az esetben, ha egy komplex beavatkozásról vam szó, amikor több korona és implantatum kerül felhelyezésre és még hosszan sorolhatnánk, milyen feladatok elvégzése szükséges, akár a legkisebb fogászati rendelő sikeres működéséhez. Mint látható, eddig csak olyan folyamatok voltak felsorolva, amelyek nem közvetlenül a kezelés részei, vagyis nem olyan dolgok, amit csak a fogorvos képes ellátni. A PlanMaster fogászati szoftver, hatékony és automatizált megoldást kínál ezekre a szükségletekre, beleértve a fogászati praxismenedzsment és a marketing területét is. Minden elemében hozzáigazítható a fogorvos és a praxis egyedi igényeihez, az újonnan felmerülő elvárásokat is beleértve. A kezelőfelület megalkotásánál fontos szempont volt, hogy könnyen áttekinthető legyen, így a használat elsajátítása nem igényel hosszas tanulási folyamatot, hanem messzemenőkig magától értetődő és a menürendszeren belül is, minden könnyen megtalálható.

Teljesen automatizált fogászati adminisztráció:
Egyedi anamnézis, minden pácinesnek, az összes fontos információra kiterjedően. Ami rendkívül fontos, hogy a páciens egészségügyi állapotának releváns elemei is figyelembe legyenek véve. Így elkerülhetők a későbbi panaszok és jogi problémák (műhibaperek). A státuszfelvétel sokkal gyorsabban és könnyebben kezelhető, a hangvezérlésnek és az intelligens tervkészítő programnak köszönhetően, mint hagyományos módon, vagy akár a hasonló fogorvosi programokkal. A könnyű könyveléshez szükséges minden technikai elem is rendelkezésre áll, illetve megoldott a NAV által elfogadott számlázas is. Nyilvántartja a befolyó összeget, a kiadásokat és minden gazdasági folyamatot önállóan tud kezelni. Egyik kiemelkedő oldala a fogaszati kezelésnél elengedhetetlen gyors és könnyen áttekinthető árajánlat készítés, amely az egyes fogászati beavatkozásokat 3D-s animációkkal is illusztrál. Az asszisztens jelenléte nélkül, akár a rendelőn kívül az alkalmazás segítségével elvégezhető a betegfelvétel néhány lépésben. A rendszer állandóan rendelkezésre áll és tableten és mobilon is használható.

screenshot_17-03-2020_15_57_38.png
A fogorvosi programok között egyedülálló technikai háttér:
A páciensek személyre szabott kezelési tervet kapnak e-mailben, jól értelmezhető 3D-s bemutatóval kiegészítve. Természetesen a személyes adatok biztonságos kezelésével és a legfejlettebb titkosítási technológia alkalmazásával, ami a nagyvállalatoknál és a pénzügyi szervezeteknél is sztenderd. Nincs szükség külön hardverre, minden elérhető a Mac OSX, Windows, Android vagy Linux operációs rendszerre telepített fogorvosi szoftver használatával és az online felületen keresztül, ami a legmagasabb hálózatvédelmi elvárásoknak is megfelel.


A fogorvosi praxismenedzsment sokkal gazdaságosabbá válik:
Nincs szükség papír alapú adminisztrációra és időigényes karton kezelésre. Az asszisztens adminisztratív munkája jól érzékelhetően minimálisra csökken, így jóval több páciens kezelése végezhető el ugyanannyi idő alatt, ami jelentős bevételnövekedést eredményez. A PlanMaster nem csupán egy fogászati szoftvert, hanem sokkal inkább egy komplex szolgáltatás, amely minden felmerülő igényre megoldást kínál, ami egy fogorvosi praxisban, vagy klinikán előfordulhat. A teljes informatikai háttérről gondoskodnak a cég szakemberei, így a fogorvosnak csak a kezelés sikerességére kell koncentrálnia. A fogászati klinikák és a szájsebészetek sok ügyféllel dolgoznak, ez jóval összetettebb feladatot jelent, de ennek a kezelése sem jelent gondot a fogászati szoftver számára. Lehetőséget nyújt a fogászati túrizmus komplexebb feladatának kezelésére is. A kezelések időpontjáról és az esetleges változásokról, automatikusan küldhető értesítés e-mailben vagy sms-ben. Ennek köszönhetően nincs kihasználatlan munkaidő, a kezelést elmulasztók miatt. A rendszer kezeli a hívásokat, hangfelismerés segítségével is és felgyorsul a kezeléstervezés is. A fogászati marketing is magától működik a PlanMaster rendszerében, mivel képes az intelligens páciens célzásra is.

 

 

Fogászati szoftver ismertető

A legtöbb hasznos információ itt található a fogorvosi szoftverekről!

Friss topikok

Címkék

Archívum

süti beállítások módosítása