Fogászati szoftver teljes automatizációval és hangvezérléssel

Egyre több fogászati szoftver jelenik meg a piacon és mindegyik törekszik arra, hogy egyszerre feleljen meg sok szakmai kívánalomnak, de ez nem könnyű feladat. A PlanMaster fogászati szoftver, hatékony és automatizált megoldást kínál ezekre a szükségletekre, beleértve a fogászati praxismenedzsment és a marketing területét is. Minden elemében hozzáigazítható a fogorvos és a praxis egyedi igényeihez, az újonnan felmerülő elvárásokat is beleértve. A kezelőfelület megalkotásánál fontos szempont volt, hogy könnyen áttekinthető legyen, így a használat elsajátítása nem igényel hosszas tanulási folyamatot, hanem messzemenőkig magától értetődő és a menürendszeren belül is, minden könnyen megtalálható.

Teljesen automatizált fogászati adminisztráció:
Egyedi anamnézis, minden pácinesnek, az összes fontos információra kiterjedően. Ami rendkívül fontos, hogy a páciens egészségügyi állapotának releváns elemei is figyelembe legyenek véve. Így elkerülhetők a későbbi panaszok és jogi problémák (műhibaperek). A státuszfelvétel sokkal gyorsabban és könnyebben kezelhető, a hangvezérlésnek és az intelligens tervkészítő programnak köszönhetően, mint hagyományos módon, vagy akár a hasonló fogorvosi programokkal. A könnyű könyveléshez szükséges minden technikai elem is rendelkezésre áll, illetve megoldott a NAV által elfogadott számlázas is. Nyilvántartja a befolyó összeget, a kiadásokat és minden gazdasági folyamatot önállóan tud kezelni. Egyik kiemelkedő oldala a fogaszati kezelésnél elengedhetetlen gyors és könnyen áttekinthető árajánlat készítés, amely az egyes fogászati beavatkozásokat 3D-s animációkkal is illusztrál. Az asszisztens jelenléte nélkül, akár a rendelőn kívül az alkalmazás segítségével elvégezhető a betegfelvétel néhány lépésben. A rendszer állandóan rendelkezésre áll és tableten és mobilon is használható.

screenshot_17-03-2020_15_57_38.png
A fogorvosi programok között egyedülálló technikai háttér:
A páciensek személyre szabott kezelési tervet kapnak e-mailben, jól értelmezhető 3D-s bemutatóval kiegészítve. Természetesen a személyes adatok biztonságos kezelésével és a legfejlettebb titkosítási technológia alkalmazásával, ami a nagyvállalatoknál és a pénzügyi szervezeteknél is sztenderd. Nincs szükség külön hardverre, minden elérhető a Mac OSX, Windows, Android vagy Linux operációs rendszerre telepített fogorvosi szoftver használatával és az online felületen keresztül, ami a legmagasabb hálózatvédelmi elvárásoknak is megfelel.


A fogorvosi praxismenedzsment sokkal gazdaságosabbá válik:
Nincs szükség papír alapú adminisztrációra és időigényes karton kezelésre. Az asszisztens adminisztratív munkája minimálisra csökken, így jóval több páciens kezelése végezhető el ugyanannyi idő alatt, ami jelentős bevételnövekedést eredményez. A PlanMaster nem csupán egy fogászati szoftvert, hanem sokkal inkább egy komplex szolgáltatás, amely minden felmerülő igényre megoldást kínál, ami egy fogorvosi praxisban, vagy klinikán előfordulhat. A teljes informatikai háttérről gondoskodnak a cég szakemberei, így a fogorvosnak csak a kezelés sikerességére kell koncentrálnia. A fogászati klinikák és a szájsebészetek sok ügyféllel dolgoznak, ez jóval összetettebb feladatot jelent, de ennek a kezelése sem jelent gondot a fogászati szoftver számára. Lehetőséget nyújt a fogászati túrizmus komplexebb feladatának kezelésére is. A kezelések időpontjáról és az esetleges változásokról, automatikusan küldhető értesítés e-mailben vagy sms-ben. Ennek köszönhetően nincs kihasználatlan munkaidő, a kezelést elmulasztók miatt. A rendszer kezeli a hívásokat, hangfelismerés segítségével is és felgyorsul a kezeléstervezés is. A fogászati marketing is magától működik a PlanMaster rendszerében, mivel képes az intelligens páciens célzásra is.

 

 

Fogászati szoftver ismertető

A legtöbb hasznos információ itt található a fogorvosi szoftverekről!

Friss topikok

Címkék

Archívum